mere end 35 års erfaring med salg af juletræer i hele europa

Salg af juletræer og pyntegrønt er kernen i vores forretning.

Juletræer & Klippegrønt

Kernerne i vores forretning er salg og produktion af juletræer og pyntegrønt – primært nordmannsgran. Vi har mange årtiers erfaring i produktionen og afsætningen af juletræer og puntegrønt. Vi søger altid at udvide vores netværk, og er altid interreseret i lave en god handel, og udbygge vores samarbejdsrelationer.

Produktion og salg sker i tæt og effektivt samarbejde med Gisselfeld Kloster og Dønnerup Gods. Vi har valgt at indgå i denne konstellation, for at opnå den meste effektive og profitable produktion og salg så vidt muligt. Derudover medvirker dette til at vi kan bevare vores stærke placering på markedet, hvilket sikre dig som kunde/importør/forhandler, at forretningen bagved salget, ikke blot har et kommercielt mindset der tilgodeser alle parter, men også en produktion og stab, der værdsætter høj kvalitet og god arbejdsgang.  

Inden for dyrkning og oparbejdning af juletræer, gør vi brug af vores særlige viden og specielle faglige kunnen, med det formål at kunne yde vores kunder den bedste service, det bedste produkt, og til den bedste pris.

engrossalg af juletræer silva green logo

VI FØLGER EU-REGLEMENTER OG KVALITETSVEJLEDNING I VORES PRODUKTION

Ønsker du at købe juletræer eller pyntegrønt hos os? Processen er nem!

Vi komplicerer ikke tingene hos os. på bare 3 skridt, forklarer vi  hvordan vi når fra tilbud, til levering! 

01 | få Et Godt Tilbud

Først udfylder du blot vores “indhent tilbud” formular, eller kontakter os direkte  – så giver vi dig et uforpligtende tilbud, eller vi kan via rådgivning hjælpe med af afklare behov, hvis du ikke helt ved hvor mange træer eller hvor tons pyntegrønt du har brug for.  

02 | Aftale Pris Og Levering

Når du har modtaget dit konkurrencedygtige tilbud på det antal træer og pyntegrønt vi  i et evt. samarbejde er kommet frem til du har brug for, aftaler vi den endelige pris og du giver os besked på hvorhenne og hvornår dine produkter skal leveres.

03 | Levering & Afslutning

Vi leverer din ordre på det aftalte tidspunkt, og det aftalte sted – vi kvalitetssikre vores produkter og sikrer dig en god aftale hvor der er fagfolk bagved. Vi levere i hele Europa, og ser meget frem til at handle med dig. Gennem hele processen står vi klar til at hjælpe.