vi sørger for at dine træer når frem - til tiden, og i perfekt stand.

Palletering af juletræer og planlægning ud fra de bedste logistiske foranstaltninger gennem mere end 35 år

palletering af juletræer
engrossalg af juletræer silva green logo

Palletering og Logistik

Salg af juletræer og pyntegrønt er kernen i vores forretning – men gennem de mange år i branchen, har vi opnået helt særlige kompetencer inden for palletering, og har i den forbindelse opnået evner inden for planlæggelse af transport, så du kan hvile trygt i at der er 100% styr på logistikken.

Har du lyst til at købe paller til eksport er det også en mulighed. Vi bruger kun kvalitetsbundpaller, med forstærket bund, forborede og høvlede stolper med afrundede kanter. Alt i alt, medvirker vores palleterings-proces og paller i solid kvalitet til at hvert læs er forsvarligt pakket. 

Vi sørger for at dine træer bliver pakket og palleteret hensigtsmæssigt, så der ikke sker nogen skade under transport. Uanset hvor eller hvornår i Europa du ønsker at få leveret dine træer til, finder vi ud af den bedste løsning.

5 grunde til at lade Silva-Green varetage palletering og logistik

Ønsker du at købe juletræer eller pyntegrønt hos os? Processen er nem!

Vi komplicerer ikke tingene hos os – faktisk kan vi på bare 3 skridt, forklare hvordan vi når fra tilbud, til levering! 

få Et Godt Tilbud

Først udfylder du blot vores “indhent tilbud” formular, eller kontakter os direkte  – så giver vi dig et uforpligtende tilbud, eller vi kan via rådgivning hjælpe med af afklare behov, hvis du ikke helt ved hvor mange træer eller hvor tons pyntegrønt du har brug for.  

Aftale Pris Og Levering

Når du har modtaget dit konkurrencedygtige tilbud på det antal træer og pyntegrønt vi  i et evt. samarbejde er kommet frem til du har brug for, aftaler vi den endelige pris og du giver os besked på hvorhenne og hvornår dine produkter skal leveres.

Levering & Afslutning

Vi leverer din ordre på det aftalte tidspunkt, og det aftalte sted – vi kvalitetssikre vores produkter og sikrer dig en god aftale hvor der er fagfolk bagved. Vi levere i hele Europa, og ser meget frem til at handle med dig. Gennem hele processen står vi klar til at hjælpe.