entrepenør og skovarbejde igennem mange årtier - din garant for succes.

Entrepenør ydelser & Traditionelt skovarbejde

entrepenørydelser
engrossalg af juletræer silva green logo

Entrepenørydelser og skovarbejde

Vi berører mange led i distribueringskæden i Silva-Green, herunder oparbejdning, salg og eksport af juletræer, og derfor er det en selvfølgelighed at vi i hele Teglgaard-Wood ApS konstellationen, kan tilbyde en række forskellige entreprenør ydelser og skovarbejde. Udover vores primære arbejde i salg af juletræer og klippegrønt, bliver der beskæftiget mere end 20 mand gennem hele året. Vores mandskab kan levere arbejde indenfor blandt andet… 

  • Skovning 
  • Plantning 
  • Kulturvedligeholdelse

5 grunde til at lade Silva-Green stå ansvarlig for skovarbejde og entrepenør opgaver

Ønsker du at købe juletræer eller pyntegrønt hos os? Processen er nem!

Vi komplicerer ikke tingene hos os. på bare 3 skridt, forklarer vi  hvordan vi når fra tilbud, til levering! 

01 | få Et Godt Tilbud

Først udfylder du blot vores “indhent tilbud” formular, eller kontakter os direkte  – så giver vi dig et uforpligtende tilbud, eller vi kan via rådgivning hjælpe med af afklare behov, hvis du ikke helt ved hvor mange træer eller hvor tons pyntegrønt du har brug for.  

02 | Aftale Pris Og Levering

Når du har modtaget dit konkurrencedygtige tilbud på det antal træer og pyntegrønt vi  i et evt. samarbejde er kommet frem til du har brug for, aftaler vi den endelige pris og du giver os besked på hvorhenne og hvornår dine produkter skal leveres.

03 | Levering & Afslutning

Vi leverer din ordre på det aftalte tidspunkt, og det aftalte sted – vi kvalitetssikre vores produkter og sikrer dig en god aftale hvor der er fagfolk bagved. Vi levere i hele Europa, og ser meget frem til at handle med dig. Gennem hele processen står vi klar til at hjælpe.