mere end 35 års erfaring med juletræssalg i hele europa

Silva-Green | Troværdig, kvalitetsbevidst, grundig.

Engrossalg af juletræer og klippegrønt i mere end 35 år

Silva Green ApS har siden 1976 arbejdet med salg af juletræer og klippegrønt. Vores primære salgsprodukter er hhv. nordmannsgran og nobilis – dog, kan vi skaffe langt de fleste typer af ædelgran, og kan ydermere være leveringsdygtige på mange størrelser og typer. Vi har et unikt branchekendskab, og en indgående viden til markedet og dets udvikling – det har vi fordi vi udover at være grossist, også har vores egen produktion, samt et tæt samarbejde med Dønnerup Gods og Gisselfeld Kloster. Igennem årene har vi eksporteret til hele Europa, og der er ikke nogen udfordring der er for stor til at vi ikke kan varetage opgaven med absolut tilfredsstillende resultater. 

Er du interesseret, kontakt os blot med din forespørgsel på tlf. mail eller kontakt formular, eller gå direkte ind på “indhent tilbud” og modtag er uforpligtende tilbud på de produkter du er interesseret i. 

Klik her og læs mere om vores juletræs-produktion og samarbejde med Dønnerup Gods og Gisselfeld Kloster

 

Service

 En forretning er ikke bedre end den måde man behandler sine kunder, og samarbejdspartnere på. Det står vi ved når vi laver aftaler om engrossalg af juletræer, og derfor har vi en række af mangeårige loyale kunder vi hvert år handler med, med en stadigt voksende kundeportefølje. Vi har nemlig det ønske at være nemme og troværdige at forhandle med. Vi har en ekstremt kort svartid, og er problemknusere ind til benet – om det er logistiske udfordringer, produktbaseret eller andet, så står vi i Silva-Green altid klar til at bidrage med den bedste direkte kundeservice. Silva-Green Aps er blandt de helt store engrosvirksomheder i Danmark inden for eksport i branchen, og vi afsætter mere end 200.000 juletræer og klippegrønt årligt. 

Klik her og læs mere om vores services

Kvalitet

Udover kvaliteten der er forbundet med de opgaver vi udfører, er vi stolte af at kunne levere, og producere, den højeste kvalitet af nordmannsgran på markedet. Vi sorterer og etikettere efter Europæiske fastsatte standarder og reglementer, og garantere dig friskfældede træer i korrekt størrelse der er oparbejdet på baggrund af dansk og europæisk lovgivning. Det forudsætter mange årlige besøg på plantagerne, og jævnlige kvalificerede kultur-besigtigelser – vi er eksperter i juletræer frem for alt, og det er også kerneproduktet. 

Klik her for at se vores kvalitets- og sorterings-vejledning 

Juletræer fra Danmark - Eksport til hele Europa

Alle vores juletræer i ægte nordmannsgran, rødgran og blågran med videre, er omhyggeligt oparbejdet i de mest optimale forhold, for både at have en rentabel produktion samt opnå den mest bæredygtige juletræsproduktion muligt. Vi ved at danske juletræer i mange lande er et varemærke i sig selv, og det værner vi naturligvis om, og er stolte af kunne sige vi levere og producere nogle af verdenens flotteste juletræer til mange forskellige lande i hele Europa. 

Klik her for at læse mere om juletræer fra danmark

Din garant for kvalitet, og succes for din forretning

engrossalg af juletræer silva green logo

 Her ser du en drone optagelse af nogle af vores kulturer – forretnings-gennemsigtighed betyder meget for os som forhandlere, og derfor er det helt essentielt for os at kunne tage vores kunder helt bag kulisserne, og her få et godt overblik over vores produkter, inden de overhovedet er i hænde. Det er for os, god forretningsskik, og med mangeårige loyale og tilfredse kunder, bilder vi os selv ind at vi har gjort noget rigtigt – vi ser frem til at indgå et samarbejde med dig også, og sikre dig nogle af Danmarks flotteste juletræer og pyntegrønt. 

Vi kalder os selv for eksperter med god selvtillid, da vi i vores engrossalg af juletræer fra Danmark af sorten Nordmannsgran, både er tilstedeværende i grossistleddet samt produktionen. Silva-Green ApS besidder mange kompetencer du kan drage nytte af i din egen produktion af juletræer, blandt andet kan vi yde rådgivning og ekspertise i de bedste forudsætninger for afsætning af juletræer.

 

Job ved Silva-green

export & engrossalg af juletræer og pyntegrønt i mere end 35 år

tag kontakt til os eller lad os kontakte dig

Uanset om du er klar til at lave en god forretning, har brug for mere information eller har ris/ros, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.