mere end 35 års erfaring med salg af juletræer i hele europa

Juletræer & ofte stillede spørgsmål omkring juletræer og produktion mv.

FAQ

På denne side, finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål vi får omkring juletræer mv.

Silva-Green er en dansk virksomhed der siden 1976 har ageret som en af Danmarks bedste juletræsgrossister. Vi eksporterer juletræer til hele Europa, med nogle af vore største kunder i Frankrig, Tyskland og England, samt en række andre lande. Siden 2004 har vi har haft egen produktion og indgik i 2017 et samarbejde med Gisselfeld Kloster og Dønnerup Gods. Sammen arbejder vi for at skabe en god og sund forretning hvor vores vision er at være en velanset samarbejdspartner, pålidelig og effektiv. Læs mere om firmaet lige HER.  

I Danmark dyrkes og sælges der omkring 12 mio. juletræer årligt, hvoraf 10.5 mio. af disse juletræer bliver eksporteret. Brancheforeningen Danske Juletræer estimerer at det samlede areal med pyntegrønt i Danmark udgør cirka 35.000 ha. Den største opkøber Juletræer er Tyskland ifølge Dansk Naturfredningsforening, da de er opgivet til at være ansvarlig for købet af 49% af træerne. Efterfulgt af Tyskland finder vi Frankrig, Storbritannien, Holland, Polen, Sverige, Tjekkiet, Østrig, Norge og Schweiz. Det mest populære juletræ er Nordmansgrannen. Danske juletræer er mange steder et varemærke i sig selv, og netop Nordmannsgran er et populært og sikkert valg, som vi i Silva-Green ApS specialisere os i. 

De juletræer vi sælger i Silva-Green ApS, er alle dyrket og oparbejdet under optimale forhold i Danmark. Juletræs-plantagerne er placeret rundt omkring i hele Danmark, og vi producerer vores juletræer i tæt samarbejde med vores partnere. Du kan læse mere om  vores produktion af juletræer HER. 

Prisen på juletræer afhænger af den kvalitet du ønsker at købe, samt hvilken størrelse og type du er interesseret i. I Silva-Green ApS tilbyder vi både almindelige afskårne juletræer, samt pottegroede juletræer begge i sorten Nordmannsgran. Dog, kan vi også tilbyde Nobilis, Rødgran, Blågran og meget andet, inklusive pyntegrønt/klippegrønt i et væld af muligheder. Se hele vores sortiment her. Kontakt os og fortæl lidt om dine ønsker, så finder vi i fællesskab ud af et godt tilbud og en mængde samt størrelse af træer der passer dine behov. 

De mest gængse typer af juletræer inkluderer 1. Nordmanngran (Abies Nordmanniana), 2. Rødgran (Picea Abies), 3. Nobilis (Abies Procera) og 4. Omorikagran (Picea Omorika). Det mest populære juletræ er dog stadigvæk Nordmannsgran og har været det i nogle år. Oprindeligt stammer dette træ fra Kaukasus, men efter mange års dyrkning er Danmark en af Europas førende producenter.  I de nordiske lande har rødgranen status som det oprindelige juletræ, men er langsomt ved at komme længere og længere væk fra radaren hos forbrugerne. Nobilis kommer af samme familie som Nordmann, og det lægger man mærke til på nålene som er bløde ligesom Nordmanngranen. Tilgengæld skiller dette træ sig ud ved at være kendt for sine blå/sølvlige nuancer der også er noget specielt. Vi kan skaffe alle sorter, kontakt os blot, så finder vi det du søger. Du kan læse mere om de forskellige typer og salg af juletræer ved Silva-Green HER og hos TreeTime lige HER. 

Bliv forhandler af danske juletræer fra Silva-Green ApS ved at kontakte os på silva@silva-green.dk eller ringe til os på (+45) 64 80 11 33. Vi har mange typer af kunder, store som små, og vi værdsætter hver og en. Vi sælger juletræer til planteskoler, blomsterbutikker, grossister og stadepladser samt mange flere typer, og kan altid finde en løsning på vore kunders behov. Du kan læse mere om at sælge juletræer på  https://silvagreen.dk/bliv-forhandler-af-juletraeer/, og læs gerne mere om vores salg af juletræsservice her: https://silvagreen.dk/services-salg-af-juletraeer-og-pyntegront/. Vi søger altid at udvide vores netværk, og er altid interesseret i lave en god handel, og udbygge vores samarbejdsrelationer.

Silva-Green ApS har en række af pålidelige, værdiskabende og dygtige leverandører, og er altid på udkig efter flere leverandører af både afskårne juletræer og pottegroede juletræer i forskellige størrelser. Ønsker du i din virksomhed at blive leverandør af juletræer til os, beder vi dig blot læse mere om processen HER og skrive til os ved enten af udfylde vores KONTAKT formular, sende en direkte mail til silva@silva-green.dk eller ringe til os på (+45) 64 80 11 33. Så vil vi rigtig gerne tage en snak, og eventuelt holde et møde med dig, og se de produkter du ønsker at være leverandør på. 

Silva-Green ApS kan leverer juletræer til hele Europa. Ønsker du levering uden for Europa, så finder vi en løsning på dette også – vi har mange års erfaring med logistik og har et utal af dygtige partnere inden for fragt mm. Du kan få juletræer fra Danmark leveret til din lokation uanset om du er i Danmark, Tyskland, England, Frankrig, Polen, Ukraine, Spanien eller noget helt andet. 

Du kan som privatperson, købe juletræer med levering lige til døren hos os, på www.treetime.dk. TreeTime er vores B2C & B2B brand webshop, hvor vi sælger juletræer til virksomheder og privat personer – IKKE engros. Her giver vi kvalitetsgaranti, levering til alle brofaste øer, godt og solidt udvalg af flotte træer både afskårne og pottegroede, samt gode priser på nogle af de flotteste og mest holdbare lyskæder til juletræet på markedet. Derudover kan du naturligvis også købe juletræsfødder hos TreeTime, og vi tilbyder services som opbæring til din lejlighed om nødvendigt, samt vi tilbyder afhentning af dit juletræ igen efter jul. Engros køb sker gennem Silva-Green ApS. 

Køb juletræ til din virksomheds julefrokost, møde, konferencerum eller andet foretagende, på www.treetime.dk der er vores B2C & B2B brand webshop. Ønsker du og din virksomhed et juletræ til foyen, indgangen, mødelokalet eller måske det åbne kontorlandskab, så kan vi varmt anbefale at købe dem via TreeTime. Vi har drevet webshoppen i mange år, og har masser af erfaring i at rådgive til hvilket juletræ passer lige præcist dine behov. Her bestiller du blot den ønskede størrelse træ, vælger levering, og betaler via faktura. Du kan læse meget mere om vores firma juletræer på https://www.treetime.dk/firma-juletraeer

Du kan købe juletræ til din skole eller anden kommunal offentlig institution, på www.treetime.dk der er vores B2C & B2B brand webshop. Køb nemt juletræ til skole, børnehave, plejehjem, ministerier samt andre offentlige institutioner helt friktionsløst og nemt på TreeTime. Her bestiller du blot den ønskede størrelse træ, lyskæde, og juletræsfod, vælger levering, og betaler via EAN nummer. Du kan også købe afhentning og eventuel opbæring hvis nødvendigt. Læs mere om køb af juletræ til offentlig institution https://www.treetime.dk/bestil-juletra-offentlig-institution.

Hvor mange juletræer vores kunder mindst skal afgive en bestilling på, afhænger af den ønskede lokation for levering og hvilken form for aftale vi kan sætte i værk, ift. din type af virksomhed og størrelse. Som udgangspunkt er vi samarbejdsvillige og vil gerne komme med et godt tilbud på den første bestilling og eventuel en mindre “Prøve” på nogle af den type juletræ du forespørger. Skriv til os på silva@silva-green.dk eller ring, og så finder vi ud af hvilken aftale der passer dig bedst. 

Ønsker du en prisliste på juletræer fra os, så skriv blot hvilken type træ, sort, størrelse og mængde du er interesseret i, så sender vi dig et uforpligtende tilbud inden for 12 timer. Du kan også skriv til silva@silva-green.dk og bede om en prisliste på fuldt sortiment, så tager vi kontakt til dig og tager en snak om dine ønsker. Indhent et tilbud på juletræer ved at trykke HER og udfylde formularen, så vender vi hurtigt tilbage. 

juletræer

Find os på LinkedIn

Hvis du følger os på LinkedIn, vil du løbende blive opdateret med jobopslag og nyt fra virksomheden, samt andet spændende brancehenyt.

Vores Facebook

På Facebook deler vi fra tid til anden relevante nyheder om virksomheden og indsigter i den daglig virksomhedsgang.