juletræsproduktion, grossist, rådgivning og eksport - Siden 1976

Stolt producent af de fineste nordmannsgran, opdyrket med respekt for naturen.

Vi følger europæiske standarder for måling af træer, etikettering og sortering.

PRODUCENT & GROSSIST AF JULETRÆER

Silva-Green producere og oparbejder mere end 100.000 træer årligt, i samarbejde med Dønnerup gods og Gisselfeld kloster, der tilbage 2017, sammen med Silva-Green gik under ét tag; Teglgaard-Wood ApS. Udover det primære arbejde med salg af juletræer og pyntegrønt beskæftiger Silva Green 10–15 mand med traditionelt skovbrugsarbejde for private skovejere, såsom skovning, plantning og kultur-vedligeholdelse.

At have sin egen juletræsproduktion betyder en hel del for os som grossister, da det både giver os god indsigt i prissætning, samt giver os en mulighed for at bruge den professionelle expertise vi har på juletræsområdet – vi er nemlig eksperter i juletræer, frem for alt.

Gennem omhyggelig besigtigelse og pleje af vores kulture, har vi en produktion hvor vi ved at træerne vi sælger lever op til de standarder der er foreliggende på markedet. 

GISSELFELD KLOSTER PRODUKTION

Gisselfeld Skovdistrikt målsætning er at producere kvalitetstræ og opretholde samt udvikle den produktions- og naturmæssige værdi i skoven. 

På nuværende tidspunkt udgør skovdistriktets faste bemanding en skovfoged, samt seks medarbejder. Derudover bliver der hvert år indkaldt et større antal af løsarbejde til juletræs- og pyntegrøntsæsonen, hvor der produceres hele 75.000 juletræer og 150 tons pyntegrønt årligt. Størstedelen af juletræerne eksporteres og er i dag en væsentlig del af Gisselfeld Skovdistrikts forretning.

Skovdistriktets produktion oparbejder samtidigt større mængder af flis, der sælges i hele lastvognstræk til varmeværker o.lign. Gisselfeld Slot, Avlsgård og tilhørende bygninger opvarmes via flisfyr, hvoraf skovene leverer den nødvendige mængde brændsel. Besøg deres hjemmeside ved at klikke på nedenstående logo. 

Tidligere
Næste

DØNNERUP GODS PRODUKTION

Dønnerup Gods producerer ca. 50.000 juletræer og 120 ton pyntegrønt årligt, med en nuværende målsætning  om at producere og sælge 85.000 træer samt endnu flere tons pyntegrønt. Godset har en moderne og meget effektivt maskinpark der kan varetage mange typer af opgaver, og har derudover en veluddannet medarbejderstab der sikrer produktionen af kvalitets juletræer og pyntegrønt. Det giver dig et professionelt oparbejdet produkt, til det rettidige tidspunkt. 

Klik på logoet lige her, for at besøge deres hjemmeside og læse mere. 

Tidligere
Næste
Juletræsproduktion