europæisk godkendte juletræer fra danmark

Danske juletræer -
fra Danmark, i mere end 35 år.

Juletræer fra Danmark - Siden 1976

Danmark er et af de lande i hele verdenen der producere flest juletræer. Selvom mange kilder peger på at det traditionelle juletræ i Danmark har været Rødgran, er der meget der tyder på at Nordmannsgran har vundet de fleste Danskeres hjerter. 

Derudover er juletræer fra Danmark kendt for sin gode kvalitet, og mange erfarne grossister og producenter indgår ofte i tætte samarbejde for at skabe de bedste forholde for juletræssalget, og arbejder sammen om at eksporten af juletræer fra Danmark lever op til de standarder som er forelagt.

Danske juletræer bliver mange steder opfattet som en mærkevare i udlandet, og især Nordmannsgranen er populær, selvom der naturligvis består en vidst efterspørgsel på rødgran og blågran, som vi i Silva-Green ApS også er eksperter i. 

Juletræernes kvalitet og produktionen af juletræer fra Danmark skyldes bl.a. det klima vi har herhjemme, der hjælper grantræerne godt på vej til at nå deres mest optimale udseende og vækstcyklusser. Det gælder især de større træer på over 4-5 meter, mange andre lande har sværere ved at producere. Hos Silva-Green ApS kan vi skaffe kæmpe juletræer helt op til 10 meter, der tager sig særdeles godt ud som torvejuletræer, eller rådhuspladser. 

Juletræsproducenterne i Danmark har derudover oparbejdet finpudsede kompetencer i mere end 35 års professionel juletræsdyrkning og er samtidigt med dette, logistisk stærke med stærke netværks- fordele både nationalt og internationalt. Læs mere om Silva-Green ApS’ Logistik & Palletering service ved at klikke her. 

Hvert år produceres der mere end 10 millioner danske juletræer på landsplan, og vi er stolte af at kunne sige, at vi i Silva-Green ApS bidrager med flere hundrede tusinder af disse træer årligt. Læs mere om Juletræet og dens rødder hos TreeTime HER. Derudover kan du læse om vores sorteringsvejledninger for juletræer på DENNE SIDE. 

Til sammenligning, bliver der hvert år produceret cirka 36 millioner juletræer i Nord Amerika, og cirka 50-60 millioner juletræer i Europa. Dvs. at vi i Danmark udgør knap 1/5 af den samlede produktion her i Europa, altså, er juletræsbranchen absolut en af landets største eksporteventyr til dato. Ikke nok med at vi i Danmark har en af verdens største produktioner af juletræer, så er vi især i norden, og især Danmark, kendt for at have et vidst ry om kvalitet. Juletræer fra Danmark er blevet et varemærke i sig selv, og danske juletræer har en helt særlig kvalitet forbundet med sig. 

Juletræsproduktion kræver tålmodighed, viden og kendskab til naturen. Derfor er vi eksperter i juletræer frem for alt, og i samarbejde med vore partnere sørger vi for at drive en bæredygtig og rentabel produktion, der tilgodeser alle vore kunders behov. 

Måden man i Danmark producere træerne på har ændret sig gevaldigt gennem årene, da producenter hele tiden bliver klogere på hvordan man på bedste vis vækster sine plantager, og finder de bedste metoder til f.eks. at drive en juletræsproduktion i skovdrift – det er det mest bæredygtige viser meget forskning, og derfor er det en metode vi i Silva-Green ApS stræber mod at handle ud efter. 

Kilder peger på at Nordmannsgranen kom til Nordeuropa i 1850, og der var ikke nogen der på dette tidspunkt havde regnet med at dette prægtige fyldige juletræ skulle blive det mest populære i hele Europa, og slet ikke i Danmark. Juletræer fra Danmark, og det danske juletræ er traditionelt set opfattet som værende Rødgran. 

Men, som årene er gået har vi taget Nordmannsgranen så godt til os, at det er langt det mest populære juletræ i Danmark. Både blågran, nobilis og rødgran har måtte se sig slået som værende danskernes og europæernes fortrukne juletræ. 

Lad Silva-Green ApS være din partner, og leverandør af juletræer.

engrossalg af juletræer silva green logo