Bliv leverandør af juletræer

Med mere end 35 års erfaring i salget af pyntegrønt og juletræer,  herunder produktion samt export og logistik, får du en effektiv og troværdig samarbejdspartner i Silva-Green. Vi har igennem mange årtier arbejdet sammen med store såvel som mindre partnere, og har gennem langvarige kunderelationer skabt et stærkt netværk der tager udgangspunkt i kvalitet og godt håndværk.

langvarig og stabil samarbejdspartner - bliv leverandør af juletræer til Silva-Green

Bliv leverandør af juletræer til Silva Green og indgå i et fordelagtigt netværk.Vi har mange vedvarende samarbejdsaftaler med gode og pålidelige producenter i Danmark, og vi er altid interesseret i at blive forbundet med flere – hvis det er dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Med os som partner, sikrer du dig at handelsprocessen er så gnidningsfri  som muligt, og vi sætter en ære i at have veldokumenterede og veludarbejdede handelsaftaler. Silva-Green har et helt særligt kendskab til markedet, og sikrer dig effektiv afsætning af juletræer og pyntegrønt til konkurrencedygtige priser. 

Som leverandør af juletræer til Silva Green er du sikret et stabilt og rentabelt samarbejde der også på lang sigt vil være en god forretning for dig, såvel som for os. Vi ønsker det højeste niveau af tilfredshed og tror på at vi når der til ved at arbejde efter værdier som troværdighed og ærlighed. 

Hvorfor være leverandør til Silva-Green?

  • Vi kender markedet, og har masser af faglig viden inden for juletræssalg og produktion.
  • Vi har mere end 35 års erfaring, og kender til slutbrugerens behov.
  • Vi indkøber til en fair pris, og sørger for at dine træer bliver afsat til rette tid.
  • Vi tænker langsigtet, og arbejder for at vi i fællesskab opnår gode resultater.
juletræer engros

Skal dine træer repræsenteres til mange kundetyper?

Som en af landets største juletræsgrossister kommer dine træer til at pryde mange slutbrugeres stue juleaften – vi eksportere nemlig til hele Europa. 

salg af juletræer

Vil du sælge flere træer til konkurrence-dygtige priser?

Vi har mange gode samarbejdspartnere, og sammen med vores markedsføringsindsatser og netværk, kan vi afsætte mange træer hvert år, til skarpe priser. 

juletræsproduktion

Vil du være en del af en god forretning og samarbejde?

I Silva-Green tænker vi langsigtet, og vi er kun interesseret i at lave god forretning, der gerne tager hensyn til alle involverede parter. Vi tror på at ærlighed, velvilje og sund fornuft danner grundlaget for et godt samarbejde.

KONTAKT OS, SÅ TAGER VI EN SNAK OM ET POTENTIELT SAMARBEJDE

Gå til siden “kontakt”, send en mail direkte eller ring til os, så finder vi ud af en aftale. Ønsker du at købe, kan du gå til indhent tilbud, eller kontakte os direkte, på mail eller ved at bruge kontakt formularen.

Job ved Silva-green