Bliv forhANDLER af juletræer

Med mere end 35 års erfaring i salget af pyntegrønt og juletræer,  herunder produktion samt export og logistik, får du en effektiv og troværdig samarbejdspartner i Silva-Green. Vi har igennem mange årtier arbejdet sammen med store såvel som mindre partnere, og har gennem langvarige kunderelationer skabt et stærkt netværk der tager udgangspunkt i kvalitet og godt håndværk.

Bliv en del af en god forretning og samarbejde, hvor ærlighed og kvalitet er i højsædet

Køb store såvel som mindre mængder af pyntegrønt og juletræer direkte gennem Silva-Green / Teglgaard Wood ApS, og bliv forhandler af juletræer- Selvom vores primære salg foregår som export til videresalg, har vi også en hel del mindre kunder som sælger vores træer – det er hovedsageligt stadepladser, men også blomsterbutikker, planteskoler, og andre erhverv kan købe pyntegrønt af forskellige sorter, samt juletræer, hos os, til konkurrencedygtige priser. 

Vi vægter kvalitet, ærlighed og ordentlighed, med respekt for branchen højt, og er altid på udkig efter samarbejdspartnere der deler vores kerneværdier som troværdighed og kvalitetsbevidsthed. I mange årtier har Silva-Green været en af landets største juletræsgrossister – og det med god grund – vi har nemlig erfaring, et solidt netværk, markeds samt branchekendskab og et stærkt samarbejde med Dønnerup Gods og Gisselfeld Kloster. Til sammen afsætter vi mere end 240.000 træer årligt, og har masser af tilfredse kunder der strækker sig ud over hele Europa.

Hvorfor være forhandler af vores Produkter?

  • Vi har et unikt markeds og branchekendskab, med mere end 35 års erfaring i både salg og produktion af nordmannsgran. 
  • Vi arbejder for at have en mere bæredygtig produktion, og holder os opdateret med de bedste arbejdsprocesser og mest optimale produktionsmetoder. 
  • Vores priser er altid konkurrencedygtige, og du kan hvile 100% trygt ved, at købe et produkt der lever op til dine forventninger.
  • Vi sætter standarden for juletræs-kvalitet højt, og følger godkendte europæiske sorterings og etiketterings reglementer. 
  • Bliv forhandler af juletræer og øg din virksomheds omsætning, ved at indkøbe juletræer i højeste kvalitet til gode faste priser 

KONTAKT OS, SÅ TAGER VI EN SNAK OM ET POTENTIELT SAMARBEJDE

Gå til siden “kontakt”, send en mail direkte eller ring til os, så finder vi ud af en aftale. Ønsker du at købe, kan du gå til indhent tilbud, eller kontakte os direkte, på mail eller ved at bruge kontakt formularen.

Job ved Silva-green